Glasa in altan & terrass i Danderyd

Vi är ett byggföretag som i många år hjälpt villa- och husägare med altan- och terrassinglasningar. Du kan ta hjälp av våra skickliga hantverkare över hela Stockholmsområdet inkluderat i orter som Sundbyberg, Solna och Bromma. Vi utför från enkla inglasningar och kompletta 3-glaslösningar inklusive isolering.

En duktig och kompetent altaninglasare

Skulle du vilja förlänga den period varje år då du kan spendera tid på altanen i bekväma temperaturer? Då kan vi hjälpa dig. Vi har hjälpt kunder skapa altaner och terrasser som går att använda året om. Om du drömmer om en vinterträdgård är en inglasning lösningen. Våra certifierade hantverkare garanterar att du får ett gott resultat.

Använd ROT-avdraget när vi glasar in din altan eller terrass hemma

Våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdraget om du anlitar oss som privatperson för arbeten på din bostad. Du hittar mer information hos Skatteverket.

Hör av dig till oss så ger vi dig ett bra pris för inglasningen

Har du en altan i till exempel Hässelby, Vallentuna eller Åkersberga som du vill ha hjälp att glasa in? Kontakta oss redan idag och berätta vad du vill ha hjälp med så tar vi fram ett kostnadsförslag som du får helt gratis.

Läs mer om hur vi utför altaninglasningar i Stockholm här.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här