Bergsprängning i Hässelby, Vällingby & Bromma

Letar ni efter en markfirma som är duktiga på bergsprängning? Vi är en entreprenadfirma från Hässelby som utvecklat en expertis inom bergspräckning till andra företag, fastighetsägare och kommuner i Stockholm med omnejd. Bland våra områden vi är aktiva finner ni oss i bl.a. Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra tjänster

  • Bergsprängning
  • Bergborrning
  • Bergkrossning
  • Bergschaktning
  • Skjutknackning
  • Bergförstärkning
  • Vajersågning

Våra projekt innefattar infrastruktur till husgrunder

Bland våra kunder finner ni allt i från större byggföretag som bygger upp större infrastrukturprojekt så som vägarbeten, tunnlar och gruvschakt. Men vi hjälper även till vid mindre projekt vid bland annat sprängning för VA-schakt eller grunder vid hus.

Underentreprenörer med lång erfarenhet

Idag jobbar vi mestadels med återkommande företag som blivit nära samarbeten så som Peab, Skanska och JM. Sedan starten har vi utvecklat en arbetsprocess för att vara bland de bästa underentreprenörerna i branschen då vi är så transparenta med våra uppdragsgivare och partners. Detta gör vi genom redovisning, dokumentation och tydlig problemslösningsorientation.

Maskinpark i Hässelby

Företaget har sin maskpark belägen vid Sandviksvägen 17 i Hässelby och har den senaste tekniken och utrustningen till förfogande. Givetvis är all vårt personal utbildade för respektive maskin.

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ditt jobb kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här