Bygga attefallshus i Hässelby, Vällingby & Bromma

Har ni viljat bygga ut mer boutrymme till er fastighet? Eller kanske vill ni ha ett förråd till trädgården? I så fall rekommenderar vi ett attefallshus där möjligheterna är oändliga. Vi bygger både anpassade och färdigproducerade attefallshus i hela Stockholmsregionen. Bland våra byggnationer finner ni oss i Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra attefallshus kan konverteras till följande: 

  • Färdigproducerade attefallshus med ett gäng olika modeller (vid intresse kommer vi förbi och visar våran katalog)
  • Attefallshus som fungerar som boende
  • Attefallsgarage
  • Attefallshus som ute-bastu
  • Båthus till sommarstugan
  • Växthus eller vinterträdgård

Fördelarna med att välja ett attefallshus

Det finns så många fördelar med attefallshus att det är svårt att välja några. Men den absoluta fördelen är lagen kring bygglov. Idag i Sverige har vi väldigt många regler kring tillbyggnationer men vi attefallshus kan du skippa detta utan några problem.

Om ni väljer en lösvirkeskonstruktion

Om det är så att ni väljer en skräddarsydd byggnation så gör vi detta som en lösvirkeskonstruktion där allt byggs upp för hand och allt material tillverkas direkt i vår verkstad. Detta ger dig möjlighet för material och utformning. Exempelvis kan ni vilja ha huset som en verkstad, bastu eller kanske som en båtstuga?

Kontakta oss för frågor och funderingar

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ert framtida attefallshus kostnadsfritt!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här