Bygga garage till fastigheten i Hässelby, Vällingby & Bromma

Går ni i tankarna att bygga till ett garage till fastigheten eller villan? Vi är en väletablerad byggfirma som har byggt smarta garagelösningar i Stockholmsregionen i många år. Bland våra garagebyggen finner ni oss i områden så som Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra garagebyggnationer 

  • Nyproduktion av garage
  • Renovering & tillbyggnation av garage
  • Installation av automatiska garageportar
  • Asfaltering av garageuppfart
  • VVS- och elinstallationer så som rör & belysning
  • Carports eller “ute-garage”
  • Målning av fasad och inomhus

Totalentreprenör som bygger garage från grunden

Vi har genom åren etablerat goda kontakter inom Byggbranschen och samarbetar regelbundet med kunnigt yrkesfolk inom el, vvs, svets och måleri. Därav kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar inom garage där vi bygger upp allt från grunden till nyckelfärdigt garage. Detta är framförallt tryggande för kunden då ni endast har en kontaktperson under hela projektets gång!

Vi arbetar även med carports

Om ni letar efter enklare lösning så arbetar vi även med carports. Detta är ett så kallat ute-garage som saknar bärande väggar men fortfarande skyddar bilen eller cykeln mot regn eller snö. Fördelen är att ni kan bygga upp det nästan varsomhelst och det är betydligt billigare.

Kontakta oss för frågor eller funderingar kring nästa garagebyggen

Välkommen att kontakta oss för mer frågor kring ert nästa garagebygge. Vi lämnar alltid kostnadsfria offert-förslag, så tveka inte på att höra av er!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här