Bygga kataloghus i Hässelby, Vällingby & Bromma

Har ni funderat på ett kataloghus eller ett lösvirkeshus? Vi har bred erfarenhet av olika byggkonstruktioner och svarar här på era funderingar ni kan ha kring vilken ni ska välja. Om ni fortsätter läser kommer vi även på denna sida diskutera fördelarna och nackdelarna med att välja ett nyckelfärdigt kataloghus. Bland våra husbyggnationer finner ni oss i bland annat Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Fördelar och nackdelar med nyckelfärdiga hus

  • När man väljer ett kataloghus hos oss så slipper ni betala dyra avgifter som kan uppkomma från leverantören eller säljaren. Vi samarbetar direkt med husleverantörer så ni betalar endast för materialet och 5%.
  • Kataloghus har ett stort urval och ni kan redan innan se i katalogen hur slutprodukten kommer se ut. Detta ger många kunder en trygghet på att allt går rätt till.
  • I senaste bostadstrenderna har nya hustyper kommer fram och ni kan välja mellan flera olika modeller.
  • Under de senare årens konkurrens har utvecklingen gått mot intressantare och mer spännande design och arkitektur bland kataloghusen, vilket nu eskalerat med stort utbud.
  • Med modern 3d teknik kan ni genom er smart phone gå in i bostaden och se hur den kommer se ut, rum och annat.
  • Ni får möjlighet av ett stort utbud av tillval så som interitör eller fönster och dylikt.
  • Det kan bli billigare då ni slipper betala en avgift för arkitekt. Däremot ser vi till oss att förse egen arkitekt utan kostnad vid lösvirkeshus så vi hjälper er gärna med detta med.

Vilka är oss

Vårt företag har byggt hus och utfört andra entreprenader i nordvästra Stockholm sedan 1990 talet. Vi är en totalentreprenad och samarbetar med både andra byggare och leverantörer som ger oss möjlighet att bygga hus som projektledare och ni som kund endast har en kontaktperson under arbetet.

Hur går det till från grund till inflyttning?

Vi arbetar som så att vi är så transparenta mot våra uppdragsgivare och partners. Från att ni har varit i kontakt med oss får ni möjlighet att välja hustyp, och ni får även hjälp med att hitta tomt om ni inte redan har fixat med detta. Sedan när projektet går igång kommer ni ha oss som kontaktperson som ger er veckovis uppdateringar.

Mer frågor och funderingar? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på din husbyggnation!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här