Bygga lösvirkeshus i Hässelby, Vällingby & Bromma

En av de vanligaste frågorna vi får är om vi bygga lösvirkeshus eller kataloghus? Vi har bred erfarenhet om bägge hustyperna och hjälper er gärna med alla frågor och svar ni kan ha. Nedan kommer vi gå genom föredelar och nackdelar som kan uppkomma hustypen lösvirke. Bland våra husbyggnationer finner ni oss i bland annat Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Fördelar och nackdelar med lösvirkes

  • Det finns många fördelar med att bygga med byggsats men den vi vill framhäva som mest är att ni får möjlighet för utformning, material och val av arkitekt som kan ge er en helt unik bostad i kvarteret. Vi har inom företaget en arkitekt som medföljer i arbetsprocessen.
  • Det kan bli betydligt billigare än att välja katalogbostad, då ni kringgår de adminstrativa kostnaderna som kan uppkomma med säljaren eller marknandsföringen.
  • Det kan även spara in på ekonomin då vi får möjlighet att välja material som passar bäst för huset och för er plånbok.
  • En av de nackdelar som vi vill framhäva är att ni som husägare får ta mer ansvar och kommer behöva spendera mer tid på arbetsplatsen. Men detta ger också er möjligheter att forma ert hus exakt så som ni vill.
  • Vid behov av bostadsanpassning är lösvirkeshus en vinnare då huset kan anpassas exakt efter personer med funktionsnedsättning.

Totalentreprenör som bygger från grunden i Stockholm

Vi är ett byggföretag med 10 anställda som samarbetar regelbundet med kunnigt yrkesfolk inom el, vvs, svets och måleri m.m – därför kan vi ta hand och ansvara för husbyggnationer som totalentreprenör. Detta betyder att vi tar hand om hela entreprenaden som projektledare, grävning, gjutning av husgrund, kabel- och rördragning samt uppbyggnation av husets stomme.

Vår arbetsprocess vid uppbyggnation

Vi har med åren utvecklat en arbetsmetod som ger både våra kunder och samarbetspartners en trygghet och säkerhet. Vi arbetar som så att vi är så transparenta mot våra uppdragsgivare och partners. Vi redovisar och dokumenterar under hela uppbyggnationen.

Mer frågor och funderingar? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på din husbyggnation!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här