Bygga mur & stödmur i Stockholm

Letar du efter en pålitlig och skicklig markentreprenör som kan hjälpa dig uppföra en mur eller stödmur i Stockholmstrakten? Då är vi murbyggaren du ska kontakta. Vi har många års erfarenhet av den här typen av uppdrag och en lång rad nöjda kunder i bagaget. Dessutom lovar vi att ge dig ett riktigt bra pris. Hör av dig till oss redan idag för att få en kostnadsfri offert för ditt murbygge.

Markentreprenör med stor rutin

Markutjämning med stödmur kan utföras av flera skäl. Det kan handla om att förändra en trädgårds layout rent kosmetiskt, men det kan också vara en fråga om att skapa en säkrare trädgårdsmiljö. Ibland vill man genomföra markutjämningar som förberedelse inför nybyggnationer. Vi har byggt murar och stödmurar av alla tänkbara skäl och har under åren samlat på oss bred erfarenhet för vilka arbetsmetoder som lämpar sig bäst för specifika markförutsättningar.

Murar som garanterat håller

Oavsett om du vill ha murning utförd av rent kosmetiska skäl eller någon annan anledning har vi yrkeskunnandet som räknas. Vi hjälper dig att dela av din trädgård i olika sektioner med murar för att skapa buskage och andra trädgårdsanläggningar. Med stor känsla för hur en mur ska uppföras för att bli ett estetiskt tillskott i trädgården vågar vi lova att du kommer bli nöjd med vad vi presterar.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert redan idag

Vad kostar det att bygga en mur eller en stödmur? Det beror förstås helt på många olika saker. Du kan väldigt lätt få reda på exakt vad du får betala genom att kontakta oss. Med utgångspunkt i vårt samtal sätter vi oss och tar fram en offert som du får av oss helt utan kostnad. Att ta emot en offert av oss innebär inte att du förbinder dig till någonting. Välkommen!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här