Bygga stentrappa i Stockholm

Står du i färd med att starta en trädgårdsrenovering? Eller har du en nivåskillnad på tomten som du vill överbrygga med en vacker stentrappa? Då är det till oss du ska höra av dig. Med våra många år i anläggningsbranschen och våra rutinerade hantverkare är vi specialister på allt som har med olika typer av stenläggning att göra. Vi ger dig resultat som håller och som är estetiska tillskott till din trädgård.

Proffs på stentrappor

Att anlägga stentrappor är en form av hantverk som handlar om att ha känsla för vad specifika markförutsättningar tillåter. Med väl utförda förberedelser grundade i konkreta yrkeskunskaper får du ett resultat som står pall för väder och vind. Vi har sett mer än en dålig stenläggning i våra dagar och lärt oss precis vad som ska undvikas. När du anlitar oss får du hjälp av en entreprenör som ger dig 100% nöjd-kundgaranti.

Fullt försäkrad markentreprenör

När vi bygger en stentrappa åt dig kan du räkna med att få jobbet utfört till ett konkurrenskraftigt pris. Du kan också känna dig trygg i att arbetet kommer bli slutfört enligt alla just nu gällande branschstandarder. Vi har god ekonomi, F-skattsedel och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. Med vår duktiga projektledning blir jobbet dessutom utfört på ett kostnadseffektivt sätt där rätt personal alltid finns på plats för rätt arbetsmoment.

Vad kostar det att bygga en stentrappa?

Det beror förstås helt och hållet på vilka förutsättningarna är och hur dina önskemål ser ut. Som tur är kan du väldigt enkelt få reda på exakt vad det skulle kosta att anlägga en stentrappa i din trädgård. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert helt utan motprestation. Ta ställning till erbjudandet i offerten i lugn och ro och när du väl bestämt dig för att ge oss uppdraget så sätter vi igång så snart det passar bäst.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här