Transport & logistik i Bromma, Hässelby & Vällingby i Stockholm


Peter Wahlström Stensättning AB är en transport och logistikfirma från norra Stockholm som hjälper ofta både större och mindre uppdragsgivare så som företag, fastighetsägare och privatpersoner med Logistik och transport-tjänster. Vid behov hjälper vi även till med Byggstädning och rivning. Företaget utgår från sin maskinpark i Hässelby och utför gärna arbeten i områden så som; Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby, Järfälla och Sundbyberg. 

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig. 

Våra transport-tjänster


 • Förflyttning av byggmaterial & rivmaterial till byggföretag.
 • Transport av tekniska produkter.
 • Ömtåliga och värdefulla originalföremål.
 • Specialtransporter och hantering av konst, musik, scen och produktionsföremål.
 • Transport bort av jord och grus. 
 • Förflyttning av industriematerial

Innovativa logistiklösningar i Stockholm


Vi har alltid sett till att vara innovativa inom transport och logistik och därför ser vi till att använda moderna maskiner och system som gör det enklare för bägge partnerna. Vi har även utvecklat en arbetsmetod så att transporten går så smidigt som möjligt. 

Certifieringar & tillstånd


Vi har alla certifieringar och tillstånd som krävs för t.ex. Grävmaskin, Lyftkran, Kranbil, Lastbil och Truck. Givetvis har även alla våra medarbetare ID06 och kan vistas i på byggarbetsplatser. 

Kontakta oss redan idag!


Vi ser fram emot att höra från er för vår nästa samarbete! Kontakta Peter Wahlströms Stensättning genom formuläret till höger. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, antal m2, förutsättningar & adress