Fasadmålning av villor & hus i Hässelby, Vällingby & Bromma


Är det dags att måla om huset? Det kan vara en komplicerad och kostsam affär som vi på Peter Wahlström Stensättning AB gärna hjälper dig på traven med. Genom att välja oss kan ni undvika dyra renoveringar eller hantverkare som inte håller tider. Vi är en erkänd byggentreprenör från Hässelby som hjälper er gärna med alla frågor och funderingar som kan uppkomma vid fasadmålningar. Bland våra måleriprojekt finner ni oss i bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg. 

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig. 

Våra fasadtjänster


 • Allt inom måleri
 • Bortskrapning och rivning av gammal färg
 • Fasadputsning
 • Sandblästring
 • Tvättning med högtryckstvätt
 • Ommålning av fasader
 • Tvättning & färgborttagning
 • Renovering grundfärg

Miljöinriktade målare från Stockholm


Vårt företag är stolta över att vara en totalentreprenad som samarbetar med de ledande färgleverantörerna i branschen som fokuserar på miljövänliga färger. Bland de leverantörer vi använder finner ni bl.a. Beckers, Colorama och Hornbach. Vi arbetar även genom en miljövänlig process där vi återvinner färgburkar, och annat byggmaterial samt samåker till jobbet för att minska klimatpåverkan. 

Certifieringar & behörigheter


Vi är medlemmar i Byggnads och innehar alla certifikat och behörigheter som t.ex. ID06,  truckkörkort samt Säkra Höjder. Företaget har även målare i företaget som är i Måleriföretagen i Sverige vilket fungerar som en kvalitetsstämpel. Företaget jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation samt innehar företagsförsäkringar. 

Nyttja ROT-avdraget vid ommålning av villan


Givetvis kan du nyttja ROT-avdraget om du målar om din villa, och vi hjälper er gärna med att fixa alla papper och ansökningar i anslutning till renoveringen. 

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ditt jobb kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, antal m2, förutsättningar & adress