Golvrenoveringar i Hässelby, Vällingby & Bromma

Är det dags att renovera ert golv? Golvet är den delen av bostaden som utsätts för mest slitskada och genom underhåll golvet kan ni förlänga livslängden och samtidigt behålla dess karaktär. Vi har lång erfarenhet av alla vanligt förekommande tjänster som kan uppkomma vid golvläggning. Vi arbetar framförallt i nordvästra Stockholm så som Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra golvtjänster

  • Vi arbetar med allt inom golvläggning
  • Textilarbeten
  • Linoleum
  • Parkett
  • Våtrumsmattor till badrum och väggar
  • Distansklossar
  • Trappslipning

Vi arbetar med allt inom ytbehandling & golvlackning i Stockholm

Behöver ni en ytbehandling eller golvlacking? I så fall kan vi hjälpa er! Vi arbetar med alla ytbehandlingar som ger ditt golv lyster och samtidigt skydd som gör det slittåligt. Bland annat använder vi hårdvaxolja som gör parkettgolv väldigt hållbara.

Golvbesiktning till företag & privatpersoner

Vårt företag arbetar även med golvbesiktning som till privatpersoner och företag i Stockholm. Bland annat kan det gälla vattenskador, fuktskador och andra skador som kan uppkomma vid golvläggning. Givetvis är samtliga av våra besiktare godkända som besiktningsmän.

Nyttja ROT-avdraget vid golvbyten

Givetvis kan ni använda ROT-avdraget om ni renoverar golvet, så länge det sker i hemmet och det ligger under 50.0000 kr vilket av vår erfarenhet oftast är.

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ditt golv kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här