Dräneringar till husägare i Hässelby, Vällingby & Bromma

Har ni en tomt, väg eller fastighet som är i behov av en dränering eller dikning? Vi är ett väletablerad generalentreprenör från Hässelby som erbjuder företag och privatpersoner allt inom dränering och avvattning i nordvästra Stockholm så som Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra dräneringstjänster

  • Husdränering till fastigheter, villor och källare
  • Täckdikning till fält, åkermark, golfbanor och husgrunder
  • Jordbruksdränering
  • Avvattning
  • Installation av dräneringsrör

När vet man om det behövs en dränering?

Vi brukar säga att villor och fastighetshus kräver en dränering var 25e år om du saknar förebyggande skydd mot fukt och vatten. Det vanligaste varningstecknet är illa doftande lukt som påminner om mögel eller fuktskador / fuktfläckar på källarväggen eller färg som släpper. Om ni misstänker något av dessa så rekommenderar vi att ni kontaktar oss Stensättning för en kostnadsfri fuktanalys.

Hur förebygger man dränering?

Som vi nämnda tidigare kan man förebygga fuktskador och detta gör vi i samband med dräneringen. Det för vi gör är att installera dräneringsrör och plastmattor eller dräneringsskivor som leder bort vatten från det valda området. Sedan installerar vi fuktskydd på källaren vilket både isolerar och fungerar som en sköld mot grundvatten.

Har ni frågor kring dränering eller fuktskador?

Givetvis erbjuder vi våra kunder hjälp med frågor och funderingar kring fuktskador eller dränering. Självklart kan vi lämna en offert på ditt jobb kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här