Vatten & avlopp i Hässelby, Vällingby & Bromma

Är det dags att renovera sommarstugan eller villan och installera vatten och avlopp? Vi är ett fullt utvecklat mark- och VVS-företag som har lång erfarenhet av olika avloppslösningar till privatpersoner, företag och fastighetsägare i nordvästra Stockholm. Bland områden vi är aktiva i finner ni oss i Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra avlopps-tjänster

  • Avloppsrensing vid stopp i rören (Detta innefattar stamspolning med högtryckstvätt om det behövs)
  • Installation av enskilt avlopp
  • Ledningsspolning & slamsugning
  • Fräsning och rotskärning av ledningar
  • Relining, infodring av rör
  • Besiktning av olje- och fettavskiljare
  • Akut avloppsjour

Installation av enskilt avlopp i Stockholm

Enskilda avlopp har senaste åren blivit oerhört populärt i Stockholm, framförallt i Skärgården där det finns flera miljölagar att följa och där sommarstugan saknar uppkoppling till kommunala avloppen. Vi installerar enskilda avlopp och minireningsverk som följer alla krav och regler.

Markföretag som värnar om miljön

Vi är stolta över att vara en miljömedvetet företag som endast använder utrustning, fordon och maskiner som följer EUs miljöregler. Företaget jobbar även för att förbättra klimatet genom använda mindre bränsle och samåkning till jobbet. Detta ger våra kunder en trygghet att vi värnar om miljön.

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ditt jobb kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här