Totalrenovering av kök i Hässelby, Vällingby & Bromma

Ska ni renovera köket? I så fall vill ni hitta en trygg byggherre som kan erbjuda er  moderna och funktionella kökslösningar. Vi har över 25 års erfarenhet av totalrenovering av kök och vi hjälper er gärna med alla funderingar och frågor som kan uppkomma. Bland våra köksrenoveringar finner ni oss i bl.a. Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Vi renoverar följande i ert kök

  • Totalrenovering av kök. Detta inkluderar arkitekt som kommer förbi på en kostnadsfri offert och lyssnar på era behov och ritar upp.
  • Golvrenovering
  • Fuktskador och besiktning
  • Byten av blandare och rör
  • Målning av väggar, tak m.m.
  • Finsnickeri-detaljer så som köksluckor, bänkar m.m.
  • Uppbyggnation av köksö

Vi arbetar även med Smarta kök

Om ni har funderat på ett smart kök så kan vi även hjälpa er med detta. Bland annat innefattar detta funktionella och ergonomiska kök som kan sänkas, höjas och flytta på sig beroende på era behov. Köket är en del av fastigheten som ni dagligen använder och vi vill att ni ska nyttja detta till fullo.

Bostadsanpassningar av kök

Som vi nämnde ovan arbetar vi med höj och sänkbara köksdelar vilket är framförallt viktigt vid bostadsanpassningar för personer med funktionsnedsättning. Vi kan även installera lister, ramper och annat som ni kan behöva för att känna att ni kan använda köket så mycket som möjligt.

Kan vi använda ROT vid renovering av köket?

Självklart kan ni använda ROT-avdraget om ni ska renovera köket så länge renoveringen är i hemmet och ligger under 50.000 kr. Vi fixar gärna alla papper i samband med räkningen.

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ditt kök kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här