Renovering av badrum i Hässelby, Vällingby & Bromma

Har ni funderat på att renovera ert badrum? Vi har bred erfarenhet av alla slags renoveringar av våtrum så som badrum och tvättstugor i nordvästra Stockholm så som Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra badrumstjänster

  • Nybyggnation av badrum
  • Tillbyggnad av badrum
  • Renovering av tvättstugor
  • Installation dusch & WC
  • Golvvärme
  • Byten av blandare

Smarta golvvärmeinstallationer

Vi har märkt bland våra kunder att golvvärme har blivit oerhört populärt och därav har vi påbörjat ett samarbete för installation av golvvärme med smarta KNX lösningar. Detta system ger dig möjlighet att kontrollera temperaturen direkt från din smart-phone. Du kan exemplevis sätta igång värmen direkt på morgonkvisten från din säng.

Vi hjälper dig även med belysning

Då vi är en totalentreprenad har vi möjligheten att även ta hand om all belysning och ljussättning. Vi brukar ofta jobba som så att en av våra elektriker kommer förbi på mötet och sen installerar belysning och ljus efter era idéer och behov.

Glöm inte ROT-avdraget vid badrumstillbygge

Om det är så att ni ska bygga till eller renovera om badrummet så glöm inte att ansöka om ROT-avdraget som drar ned kostnaden på hantverkaren i ditt hem.

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart är offertar kostnadsfria.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här