Stambyten till bostadsrättsföreningar i Hässelby, Vällingby & Bromma

Har ni sett varningstecken på att det är dags att byta ut era stammar och rör till fastigheten? Vi är ett väletablerat bygg- och VVS-företag som arbetar med allt inom rörbyten, reliningar, rörinfodringar och stambyten i nordvästra Stockholm så som; Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra rörtjänster

  • Stambyten till både större och mindre fastigheter
  • Rörinfodringar och reliningar
  • Våtrumskasett- och rörbyten

Ska vi välja stambyte eller rörinfodring?

Den vanligaste frågan vi får kring stambyten är om man borde välja att fodra in rören eller göra en byte av stammen. Detta beror helt på föreningens ekonomi och hur medlemmarna tycker och tänker. Ett traditionellt stambyte har en betydligt längre livslängd med nya rörstammar som kan hålla upp till 50 år. Nackdelen är priset och tiden renoveringen tar vilket leder till att många hyresgäster kan behöva flytta ut eller använda gemensamma badrum.

Fördelarna med relining

Men om ni istället väljer en rörinfodring eller även kallat relining så går detta betydligt snabbare och blir mycket billigare. Detta görs genom att använda modern kamera utrusning som hittar alla felen och sedan tätas in de befintliga rören med fodring. Om allt går rätt till kan renoveringen ske på någon vecka och ni kan återuppta allt som vanligt.

Våra övriga VVS-tjänster

Företaget utför även andra VVS-tjänster så som badrumsrenoveringar eller blandarbyten. Läs gärna mer om dom här eller kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ditt jobb kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här