Stenläggning runt hus i Stockholm

Är du på jakt efter en markentreprenör som kan hjälpa dig lägga sten runt ett hus i Stockholmstrakten? Då kan du sluta leta. Vi är proffs med mångårig erfarenhet som vet exakt hur man lägger sten på bästa sätt. Om det är en tjänst du vill få utförd åt dig till ett rimligt pris och samtidigt känna dig trygg med resultatet, tveka inte att höra av dig.

Erfarenhet som krävs för att ge dig stenläggning av hög kvalitet

Precis som oss har du säkert någon gång upplevt hur fort det kan gå för nylagd sten att byta plats eller sjunka. I de fallen handlar det för det mesta om att stenen inte lagts med omsorg och tillräckliga förberedelser för att fungera i underlaget. Vårt erfarna arbetslag har under många år samlat på sig de kunskaper som krävs för att kunna garantera att du får en stenläggning av hög kvalitet som håller.

En pålitlig markentreprenör

Vi har hjälpt mängder av nöjda kunder med att lägga sten runt deras hus och lämnar gärna ut referenser mot förfrågan. Vi är fullt ansvarsförsäkrade, har F-skattsedel och bra ekonomi. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att arbetet blir utfört inom tids- och budgetplaneringen, det är vår garanti till dig.

Hör av dig till oss för ett gratis kostnadsförslag

Vad kostar det att lägga sten runt huset? Det kan vi inte svara på på rak arm. Vi lovar dock att vi kommer att ge dig ett svårslaget pris. Kontakta oss redan idag så kommer du väldigt snabbt få reda på exakt vad det kostar att lägga sten runt ditt hus. Att ta emot en offert från oss innebär inte att du förbinder dig till någonting. Ta ställning till kostnadsförslaget i lugn och ro, när du bestämt dig för att anlita oss så startar vi arbetet så snart det funkar bäst.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här