Stenläggning i trädgård i Stockholm

Är du ute efter en professionell markentreprenör som kan lägga sten i din trädgård? Då behöver du inte leta längre. Vi är en anläggningsfirma med många års erfarenhet av alla typer av markarbeten. När vi lägger sten får du ett resultat som håller och förbättrar intrycket som din trädgård ger. Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag för stenläggning i din trädgård.

Specialister på trädgårdsanläggning

Om du vill ha stenläggning som en del av att renovera trädgården eller vill skapa ett fundament exempelvis till en uteplats är det oss du ska kontakta. Du kan du räkna med att vi levererar ett resultat med den känsla för kvalitet och finish som endast mångåriga yrkeserfarenheter ger.

Rutin för stenläggning ger säkra resultat

Att lägga sten kan möjligtvis uppfattas som enkelt, många tänker förmodligen att det bara är att lägga stenen. Det är dock ett misstag som leder till stenläggning som snabbt tappar formen. Oavsett om det handlar om dekorativ stenläggning runt rabatter, häckar och planeringar eller trädgårdsstigar så krävs det viss finess för att läggningen ska hålla för slitage och väderförändringar.

Rätt djup och förberedelser ger säkra resultat

Vi lägger stor vikt vid förberedelser och säkerställer att stenläggningen anpassas till markförutsättningarna där du bor. Med våra många nöjda kunder i bagaget vågar vi lova att du kommer bli nöjd med vår insats. Faktum är att vi inte ser ett jobb som slutfört förrän vår beställare har godkänt resultatet. Vi lämnar 100% nöjd-kundgaranti.

Kontakta oss för en offert för din stenläggning

Kontakta oss redan idag så diskuterar vi dina önskemål. Utifrån vårt samtal tar vi sedan fram en offert som du får av oss helt utan kostnad. Att ta emot en offert från oss innebär inte heller att du förbinder dig till någonting. Om du väljer att ge uppdraget till oss startar vi så snart det funkar bäst.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här