Stenläggning av uppfart i Stockholm

En garageuppfart med stenläggning är ett mer elegant alternativ än asfalt eller grus. Vi är en markentreprenör med mångårig erfarenhet och känsla för estetik som kommer att ge dig ett resultat du blir nöjd med. Om du har en garageuppfart i Stockholmstrakten som behöver en stenläggning är vi definitivt företaget du ska höra av dig till. Hör av dig till oss så får du en kostnadsfri offert för stenläggning på din uppfart.

Specialister på plattläggning

Att lägga plattor må se enkelt ut vid första anblicken. Faktum är dock att det är ett arbete som kräver gediget yrkeskunnande. Man måste med olika metoder ta hänsyn till olika markförutsättningar för att skapa en stenläggning som håller och inte flyttar på sig. Det är ett yrkeskunnande som vi besitter. Vi har hjälpt mängder av nöjda kunder under vår verksamma tid och lämnar gärna ut referenser från tidigare beställare mot förfrågan.

En pålitlig markentreprenör

Vi ser det som en central del av vår verksamhet att bygga långsiktiga kundrelationer. Om du frågar oss så gör man det enklast genom att göra sina kunder nöjda. Därför praktiserar vi nöjd-kundgaranti. Vi ser inte ett jobb som avslutat förrän vår beställare har godkänt resultatet. När du anlitar oss får du hjälp av ett företag med F-skattsedel, god ekonomi och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. I och med det kan du räkna med att uppdraget blir utfört inom tids- och budgetplanering.

Kvalitet till konkurrenskraftiga priser

Vad kostar det att stenlägga en uppfart i Stockholm? Det varierar mycket beroende på förutsättningarna och hur omfattande jobbet är. Som tur är kan du väldigt lättvindigt få reda på exakt hur mycket det kostar genom att kontakta oss och diskutera ditt projekt. Vi tar fram ett kostnadsförslag som du får av oss helt gratis och utan krav på motprestation. Välkommen!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här