Tillbyggnad av altaner i Hässelby, Vällingby & Bromma

Har ni funderat på att bygga ut villan med en modern och lyxig altan? Vi är ett byggbolag och snickeri från Hässelby som hjälper privatpersoner och villaägare med alla slags altanbyggen och renoveringar i Stockhom med omnejd.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra altanbyggen

  • Nyproduktion av altan. Vi bygger allt från grunden och sköter hela totalentreprenaden.
  • Renovering eller tillbyggnation av altan. Detta inkluderar att vi renoverar er befintliga altan och bygger till det ni behöver.
  • Inglasning av uterum, altan och vinterträdgård
  • Byggnation av pool.
  • Tillbygge av markiser, staket, räcken m.m.

Expert inom inglasningar av uterum

Företaget är framförallt duktiga på inglasningar och samarbetar med de bästa glasleverantörerna. Detta innefattar både befintlig eller nya altanen men vi befintlig altan måste vi komma förbi på en kostnadsfri inspektion och se om det är möjligt eller om vi måste riva och göra om från början.

Installation av pool till trädgården

Har ni gått i tanken att följa med den senaste bostadstrenden i Stockholm och installera en pool till trädgården? Vi är riktigt vassa på olika poolbyggen så som jacuzzi eller pool direkt anslutet till altanen. Läs gärna vidare om våra poolbyggen här.

Kan vi använda ROT-avdraget vid altanrenovering?

Givetvis kan ni använda ROT-avdraget om ni renoverar om altanen på er tomt eller fastighet. Men det måste ligga under 50.000 kr vilket vid inglasning kan bli för högt.

Har ni frågor kring altanbyggen eller ROT-avdraget? Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på din altan kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här