Poolbyggnationer till villan i Hässelby, Vällingby & Bromma

Har ni gått i tanken att följa med den senaste bostadstrenden i Stockholm och installera en pool till trädgården? Vi har många års erfarenhet alla slags altan och poolbyggen som totalentreprenör. Bland de kunder vi har hjälp finner våra byggen i Hässelby strand, Hässelby villastad, Kälvesta, Nälsta, Råcksta, Vinsta och Vällingby.

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig.

Våra poolbyggen

  • Nyproduktion och projektledning av poolbygge
  • Renovering av befintlig pool
  • Altanbygge
  • Installation av jacuzzi
  • Vinterträdgård med inglasning

Totalentreprenad som tar hand om projektledningen

Då vi är en totalentreprenad erbjuder vi våra kunder helhetslösningar inom poolbyggen. Detta innebär att vi kan sköta grävarbetet i trädgården, gjutning av betongen, plattsättning av kaklet och allt rörarbete runtomkring poolen. Vi samarbetar regelbundet med kunnigt yrkesfolk så vi kan garantera att allt sköts rätt.

Plast eller trästomme?

Vi får ofta frågan om vi ska bygga med plast eller trästomme, men vi har upptäckt att bägge materialen har sina fördelar och därför arbetar med både. Om du väljer en trästomme byggs det i tryckimpregnerat trä som både är vackert och hållbart. Men du kan även välja glasfiber som är något mer populärt, billigare och håller längre. Nackdelen är att trä är mycket snyggare enligt många av våra kunder.

Kontakta oss för frågor och funderingar

Välkommen att kontakta oss för mer frågor kring poolen, och självklart kan vi lämna en offert på ditt jobb kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här