Stensättning i Hässelby, Vällingby & Bromma


Ska ni renovera trädgården eller gården till bostadsrättsföreningen? I så fall rekommenderar vi att ni satsar på stenläggning som kan ge er en unik och traditionell exteriör. Peter Wahlström Stensättning AB hjälper både företag och privatpersoner inom allt inom stensättning, murning och andra trädgårdstjänster i nordvästra Stockholm så som Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg. 

Om ni vill ha en kostnadsfri offert så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig. 

Våra stensättningstjänster


 • Stensättning till tomt & trädgård
 • Murning
 • Byggnation av fontäner och andra trädgårdsdetaljer
 • Asfaltering av garageuppfarter
 • Trappor av olika material
 • Vägunderhåll

Vi använder alla material


Stenläggning är framförallt roligt att arbeta med då det finns många möjligheter när det kommer till material, färgsättning och utformningen. Peter Wahlström Stensättning är stolta över att använda alla stenmaterial och kan svara på alla era frågor och funderingar kring stensättning. Bland annat lägger vi natursten, tegel och betong. 

Kan man använda ROT vid stensättning?


Många av våra kunder glömmer att de kan nyttja ROT-avdraget vid stensättning, men så länge arbetet sker på din tomt så går det. Givetvis erbjuder vi att fixa med alla papper. 

Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ditt jobb kostnadsfritt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, antal m2, förutsättningar & adress