Om Peter Wahlström Stensättning AB


Peter Wahlström Stensättning AB är ett fullutvecklat Entreprenad och Byggföretag. Vi utför tjänster till Företag och Privatpersoner inom Bygg, Mark & Anläggning samt Logistik i norra Stockholm så som Hässelby, Bromma, Vällingby, Spånga, Barkarby och Sundbyberg. 

Dags att lägga marksten i trädgården eller uppfarten?


Om ni vill ha en kostnadsfri offert inom stenläggning, markarbeten, dränering, grundisolering och trädgårdsskötsel så når ni oss enklast genom formuläret till höger, så hör en av våra projektledare av sig. 

Markföretag i Hässelby & Bromma


Vi är en markfirma med 10 medarbetare, med utgångspunkt från Hässelby och Bromma. Vår inställning från början har varit att vara så transparenta och ärliga vi kan med våra uppdragsgivare och partners. Vi redovisar, dokumenterar och förklarar noga alla kvitton och problemställningar som uppstår genom arbetsprocessen.

Totalentreprenör med goda kontakter i Stockholm


Idag jobbar vi mestadels med gamla kunder och via rekommendation, och vi har nära samarbeten med bland andra Skanska, Peab och JM. Vi har genom åren etablerat goda kontakter inom Byggbranschen och samarbetar regelbundet med kunnigt yrkesfolk inom el, vvs, svets och måleri m.m – därför har vi goda erfarenheter att ta på oss större entreprenader.

Certifieringar & behörigheter


Vi är medlemmar i Byggnads och innehar alla certifikat och behörigheter som t.ex. ID06, Lyftkran, grävmaskin och truckkörkort.

Vill du ha kontakt med en bra stensättare?


Välkommen att kontakta oss för mer frågor, och självklart kan vi lämna en offert på ditt jobb kostnadsfritt inom stenläggning, garageuppfarter, markanläggningar m.m.
Använd formuläret till höger.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, antal m2, förutsättningar & adress